Blog

Welkom bij onze nieuwe website

Van harte welkom bij onze nieuwe website. Zoals je kunt zien is de website compleet in een nieuw jasje gestoken en is er veel veranderd aan de stijl van onze website. We hebben een agenda, zodat jullie op de hoogte blijven van de activiteiten en reizen die gepland staan, een fotogalerij, waarin jullie de reizen in beeld kunnen volgen, en deze blog waarin jullie een regelmatige update kunnen lezen over ons leven en onze bediening hier in Israël. Houd onze website dus goed in de gaten om regelmatig onze blog te lezen en onze nieuwste foto’s te bekijken.

Uiteraard is onze missie en visie niet veranderd. Daarom willen we deze blog dan ook beginnen met het nieuws dat in de afgelopen week twee babies geboren zijn in de Be’ad Chaim familie. Een van de moeders had het ontzettend moeilijk tijdens de zwangerschap en keek zo ontzettend op tegen de bevalling. Ze overwoog zelfs om bij 6 maanden zwangerschap alsnog abortus te doen, omdat ze zo angstig was voor wat er komen ging. De bevalling was zwaar, maar ze heeft een prachtige zoon ter wereld gebracht. Vanaf het moment dat ze haar kindje in haar armen hield, veranderde haar hele houding. De angst verdween als sneeuw voor de zon en ze is zo ontzettend blij met haar kindje.  Wat een bijzondere verandering en een mooi nieuw leven voor hen beide.

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.