Blog

Op het randje van de afgrond…

Gisteravond is Or thuisgekomen met haar prachtige baby. Na twee weken in het ziekenhuis doorgebracht te hebben is ze eindelijk weer thuis. In de auto hadden we een interessant gesprek over hoe bijzonder het allemaal gelopen is. Hoe God het zo bijzonder geleid heeft dat ik precies op het juiste moment haar een bericht stuurde, zonder dat ik wist wat er speelde. Voor wie het verhaal niet kent, zij is door haar ex-vriend, die haar zwanger heeft gemaakt, uit huis gegooid(met behulp van de politie). Ze stond acuut op straat. Ze vertelde gisteren dat ze echt niet geweten had wat ze had moeten doen als ik niet op dat moment contact had gezocht. In veel van dit soort gevallen komt een vrouw in de prostitutie terecht, simpelweg omdat de makkelijkste en meest directe uitweg is. En velen van hen raken vervolgens verslaafd aan drugs en hun kindje wordt hen afgenomen(dit is ongeveer ook wat er met de biologische moeder van Or is gebeurd). Ze stond voor haar gevoel echt op het randje van de afgrond. Door jullie steun aan ons, konden wij dit meisje een onderkomen bieden en kon dit prachtige mannetje(die morgen bij de besnijdenis de naam To’ar zal krijgen(Betekenis: Puur)) ter wereld komen.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.